Thursday, February 18, 2010

Berjaya beli hantaran

I berjaya membeli satu lagi hantaran untuk si dia... Good bargain...Good bargain... mesti nak tau kan apa die? Hehe...xpe nanti i kahwin u all datang la baru dapat tengok... Now baru i tahu macam mana nak barang2 hantaran best2...Rupa2nya kena cari tempat yang SALE!OK? So kawan2 bride to be, buka mata besar2 bila nampak SALE! Hehe... Jimat banyak duit...Di samping dapat apa yang kita nak and yang kita idam2kan.... And keep urself updated dengan Sale2 dalam negara ke luar negara ke... :)

p/s : Sebenarnya tak wajib beli hantaran mahal2 sampai meletop2, tapi kalau mampu and niat sebagai hadiah (not to brag to others) pd bakal suami/isteri, boleh je... Apa salahnye kan? Provided, budget jangan lari hehehehehehe...... I beli hari ni memang tak lari budget.... Happy sangat!!! Betul kata Diah .. Rezeki orang nak kahwin, pasti ada. Insha Allah. :)

3 comments:

ElyaElmo said...

betol tu...kalao nk branded..beli time sale mmg jimat bnyk kan!Or u boleh ask ur fren yg ade dekat Uk or Us,suh derang beli kan. But make sure barang2 yg u nak tu,harga die murah laa kat sana kan :D

Superwoman said...

nak tau..nak tau! hahaha. aku nk blaja dr ko nih. ngeh2

Yanie said...

Elya ELmo : Dear, sangat betul. You tengok nanti my hantaran benda yang i beli. i try beli from places yang offer good bargain and asked from those yang boleh beli from US and UK... Memang sangat cheap... Tapi xdela grand cam orang lain. Biase2 je :)

Athi : Boleh ja yang... Nanti kita YM ek?

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ