Wednesday, February 17, 2010

Kawan2 Kahwin dan wedding planner RM500

Tahun ni ramai sangat kawan2 kahwin... I am looking forward to attend one of my Uni buddies' wedding this March. Baju tak buat lagi ni. Ingat nak gi beli je. Sebab Aunt Thong Pou Menara Safuan mesti sedang cuti Kong Hee Fat Choy. Hehe.

I feel bad. Banyak sangat wedding kawan2 sekolah yang i tak berkesempatan nak pergi. Sempat tengok gambar je. Kadang2 ada yang i memang takde kesempatan/clash dengan wedding orang lain/ and ada yang tak dijemput. Doing!!!Haha... Tapi xpelah tak kisah pun. Dah ramai2 kadang2 kita terlupa kan? Yang penting.... I selalu doakan kawan2 i bahagia sehingga ke akhir hayat.

Last week, wedding Sarah Adnan... Sila rujuk blog ex schoolmate I, Ms Faradiba, bakal jadi Mrs Faradiba in approximately 3 months. Hehe. Kelaka lepas ni kena panggil dia Puan. Puan Faradiba. Sweet.

Okay, i wonder sometimes. Banyaknya i missed out my friends' weddings. Ada yang tak dapat nak gi sebab kena turun jauh. Tapi ada kawan yang memang i tengok datang setiap wedding kawan2 yang lain. Sangat bagus. Walaupun jauh, mereka sanggup laungkan eh luangkan masa and usaha. Wah Ayatku. I ambil kesempatan nak minta maaf bebanyak la... Hopefully wedding i nanti janganlah tak datang ye.... Lepas ni i promise to myself, untuk tinggalkan kerja i to attend friends' weddings. I miss you guys soo much. And to Sarah, i promise that big prezzie is on the way ye.... Sorry sesangat...

Oh ya, Same goes to Ayu yang weddingnya pada 16/02/2010. Pada mulanya i dah janji untuk datang wedding Ayu sebab i ingat wedding dia on 14/02/2010, so macam clash dengan Sarah. Sekali last minute baru tahu yang wedding Ayu 16/02 and Sarah 14/02 ( Adoi camna ni dah gitau Sarah awal2 tak pat datang) Last2 dua dua i tak gi and kebetulan i ada kerja time tu... Sorry sesangat kawan2...

And I buatkan hantaran untuk Ayu... (Dengan hand bouquet sekali) Dia nak bawak jauh hantaran tuh... Gambar takde lah pulak dekat camera Azlan. Nanti bila ada masa i upload....


Again kawan2... if so happen that u read this entry, i minta maaf bebanyak.... Sayang kamu semua... Sangat:)

P/S : Ada sesapa tak yang nak tolong jadi wed planner i. I mampu bayar RM500 je. Just to help me coordinate the wedding and plan everything. Im serious. Hehe.. Tapi mungkin bayarnya sikit kot... Hahaha

No comments:

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ