Friday, February 5, 2010

Unaisah

Hello... Hai just want to share memang betul la, Unaisah is a very nice person. She dah reply my e-mail and she is someone who is very open to our suggestion and she give her says too... So i was like.. Sangat bersyukur kalau betul2 dia boleh buat my nikah outfit and my reception outfit... Initially when i emailed her, she replied by saying she is only available to discuss all these in May je... Tapi when i asked her in email, she replied dengan sangat detail... Thank God...

Jadi kalau betul2 dia boleh buat, i rasa i tutup lah survey i setakat Unaisah. x nak dah yang lain2...
Insha Allah kalau dapat... Though my wedding is like BULAN December kot... The reason why i nak carik orang buat sekarang is that i tak beli kain lagi, Lepas tuh i nak allocate budget... lepas tu tak nak pikir pasal dress dah... Sebab dress tu adalah one element yang sangat berat kan besides venue, catering, makeup and pelamin.

Tapi before Unaisah revert anything to me, i will still keep my option open... :)

p/s : minta2 lah murah rezeki tahun ni, KPI hari tuh macam ok, tapi x taulah bila finalise camna... Ada rezeki adala.... InshaAllah... :)

8 comments:

ctfza said...

dear.. unaisah memang sgt nice kan.. harga pun affordable.. tgk baju2 dia pun cantek.. (saya yg kaciwa).. huuu

Yanie said...

ctfza: Yes dear, She is sangat nice... Price pun not bad... I suka orang yang baik... And i would definitely recommend her to my colleague yang prefer designer's touch... I would love to see her famous and well known one day.

NahWaL said...

ada rezeki dapat bonus 3 bulan!! waaaaaaaaaa...jeles jeles!!

Yanie said...

Nahwal : Hehe... xtaula, tahun ni camne... Tahun lepas average 4 bulan... This year...x tahu... No idea... Hopefully ada rezeki... InshaAllah... InshaAllah... Tapi x berharap... Just kalau ada, sangattt lah bersyukur... Grateful to the Almighty...

bitsANDpieces said...

mak aih..kerja mana ni bonus banyak gile

dialicious said...

unaisah cantik & baikkan..madukara nye lawa gileee kan..mahal x..igt nak gatal2 tempah baju biasa...uhuhuhu

Yanie said...

Bitsandpieces : Kerja biasa2 je you...

Diah : Kan? Lawa sangat... Suka baju dia... Takpe i gi jumpa dia next week will let you guys know the outcome...

Niniey said...

dear, bole bg email unaisah x? thanks

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ