Monday, March 15, 2010

Cadangkan and grab ur free gift!

Cadangkan tempat membuat baju nikah yang cantik untuk lelaki dan perempuan dengan budget di bawah RM2K. I HAVE KAK UNAISAH (apa type pakai capital letter, macam marah, hahaha) in mind...Tapi perhaps can survey other places ke? Huhu...


Oh ya, the 2k kalau boleh include kain sekali hehehe...


And and.... i will give away a mystery gift for the best suggestion (kalau semua best, i bagi semua lah) !!! (x kisah sapa2 je, tak semestinya designer.Tukang jahit yang best pun ok!!)

Thanks babes!!

5 comments:

faradiba said...

qudyn..

hana yoriee said...

dzull de classique!! hehe..kalau nak tau detail boleh tny cik xora..baju dia dh siap..=)

ilah chumil said...

yanie,aku jahit kt omar ali..cantik jahitan die..ita pon jahit baju nikah kt sane,i dont know whether diorg leh design kan ke x,tp ita bwk cth gambar je..mine jahit baju kurung moden biase je :)

syanaim said...

::dear my frens amik qosry..try lah dia..mine juz my closed frens..dia designer...n chantek tau..good luck::

Yanie said...

Faradiba : Qudyn...? Hmmphh... Thanks!

Hana Yorie : Ha'ah Dzull De Classique... Memang cantik kan buat dengan dia.... Thanks dear!!Nanti Yanie tanya Xora

Ilah : Omar ALi okay. tapi design2 ni takut dia tak dapat wat Ilah.....

Syanaim : Cosry...2K untuk perempuan sahaja... So my budget burst lah yang.... :)

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ