Sunday, March 21, 2010

Hair Do Part 1

Can my MUA come out with something like any one of these for my hair during my wedding?

Bolehkah? Atau i mampu berangan saje. isk. ;'(



ter suka yang ini selepas membaca blog Elly.. Tapi rimas pula pakai veil tutup2 mata ni. Haha



My favourite... i wish that she can do something like this for me... Tapi... Dahi jendul ku letak mana weh?



Ohh...jatuh chenta pada yang ini juga... Tapi rambut yang terjuntai tu mungkin tidak sesuai kott...




Dramatic... Tapi nak cari menatang atas kepala tuh yang susah....

all pics credit to : https://www.shopbando.com/Product.aspx?eid=90


Isk sudah berangan untuk hair do... Lagi 257 hari. Borang kahwin pun x ambil lagi. Haha.

4 comments:

Elly Anaille said...

hihi. i suke yg last pic tu. tapi rambut bukak dahi ni tak seswai utk i. sudahnya mau ade bangs jugak. pastu lagi mau verangan pakai birdcage veil. aduh.

Yanie said...

Elly : Samala dengan kita.... dahi jendul tapi verangan bagai nak rambut show off dahi. Hahaha

ShalinzZ85 said...

hi!wah..i plak yang teruja dengan pics2 di atas..shalin nak pos kad kawen nie..nanti drop ur address yer..nie email shalin.
shalin1316@yahoo.com

Yanie said...

wah Shalin, thanks... Okey i drop address now okay... Thanks dear!

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ