Tuesday, March 16, 2010

Winner of pemberi cadangan baju nikah!!!

i would like to say thanks to those yang sangat baik memberikan i suggestion kat mana i nak buat baju nikah dengan bajet ciput tu. 2k dengan beading work bagai + workmanship + kain + lagi lelaki perempuan. Sorry kalau ada yang kata, " weh, banyak aa tuh" .. Seriously i tak tau nak bajet.... I akan letak banyak2 supaya takdelah tiba2 tak cukup nanti. Hahaha. And i dont mind whether the baju will befrom big time designer atau tailor yang hanya beroperasi di kedai jahit kecil... As long as the baju is cantikkkkk and the tailor boleh buat dengan baik, i dah sangat suka....


And i rasa Dzull De Classique yang dicadangkan oleh Hana Yorie and Qudyn oleh Faradiba adalah pilihan I. Tapi lebih kepada Dzull De Classique kottt... Haha.

Omar Ali oleh Ilah Chumil bukan tak boleh tapi takut dia tak dapat nak wat design i ni.. And Cosry - i have to just forget about it sayang...Sebab bajet meletop pom pom pom nanti....


So the winner of the pemberi cadangannnnsss is...............

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


MS HANA YORIE!!!!!

So, the hadiah will be...................

Nanti Hana buka and tengok sendiri ye... Thanks a lot for helping.




Tapi kawan2 lain yang bagi komen, pun ada jugak....



Hehe, my "Brides" Mag Collection.Tengok sekali and camtuh2 je semua... Best sangat...Sangat banyak gambar2, inspirations and ideas... I will send randomly to u all ye.....


So, Hana, Faradiba, Ilah, Nasyrah... Let me know ur address....Ur so-not-mystery-gift-anymore is on the way.....:)



p/s : Alhamdulillah...surat Bonus sudah dapat... x sabar tunggu 25 March.... $$$$$$$... Hehehehe...Syukurrr...

2 comments:

syanaim said...

::huhu..babe..this my add
nasya naim
no 3 lot 4848 jalan kenangan batu 6 1/2
41050 meru klang
selangor darul ehsan..btw add me at nasha_naim@yahoo.com ..leh chit chat..thnkzzzzz dear::

hana yoriee said...

Yanie..hana tlg yanie share2 info je..tak sangka betul2 dapat sesuatu plak and'Mistery Gift" itu nampak sgt menarik..hihi..ape2 pun THANKS A LOT YANIE..seronoksnye rasa..besar gitu nama kite terpampang.. =) ni alamat kite..
51, jalan bidara 3,
taman bidara,
sg. chua, 43000 kajang,
selangor.

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ