Friday, April 30, 2010

U guys rock!!!

First of all,

Thank you so munchiesssss to all u people yang best sangat bagi suggestions and comments yang begitu padat, lengkap dan bernas dekat my previous entry. Hoho. I sangat terharu, okay?

Sangat.

Ok, tapi masalahnya sekarang, i have only one gift to reward u people. I tak tahu mahu ambil comment yang paling panjang atau paling bernas, sebab i rasa semua cadangan u ols sangat bagus and sangat berguna untuk i jadikan panduan untuk my big day yang entah-macammana-tu.

So, apa yang i akan buat, i akan pick randomly (guna apa pun i tak tahu lagi), and org yang bertuah itu akan dapat something! Well that something bukanlah benda yang sangat mahal ke apa but to me benda tu sangat best, and sangat unik la.

I x nak cerita la apa, buat surprise ek kat siapa yang dapat....

Kat others yang mengomen, i akan bagi overseas punya wedding magazine....To me, i prefer reading overseas magazine (walaupun jauh sekali nak buat wedding macam itu) Tapi mana yang boleh ikut tu kita cuba2 lah... I suka sebab baju2 mereka cantik, exotic, and wedding ideas mereka pun sangat best tau!

U all tahu bukan? Hahaha.

Okay, kejap lagi i akan pick randomly, kalau u guys ada suggestion macam mana i boleh buat randomly, u guys let me know k... Nanti i akan round blog sorang2 mintak alamat. Hehehe.....

Anyway, Thanks a lot guys.... U guys memang rock.

dahla u guys ni nak jadi/dah jadi bini orang, ROCK pula tu!



p/s : Next entry i post apa yang i finally decide untuk last questions tu and sapa yang dapat my humble mystery gift tu... But anyway, u guys nak tahu ke dapat apa? :)

5 comments:

kay kamal said...

bole je google "randomiser"..mmg ade dat kinda software/application yg slalu org statistics akan pakai.hehe

Sarah Abd Rahim said...

Fuah.. So the baik the hati hehe.. Anyways, hopefully everything will be fine with your OP on your big day nanti.. ;)

hana yoriee said...

hoho..baiknye ati yanie..u lg rock dear!! haha

Yanie said...

Kay : Thanks for your idea. Will do :)

Sarah : Alah dear, bukan expensive mana pun. You all taip panjang2 bagi komen. Terharu i... Isk!

Hana : U pun rock, okay!

AiniQMY said...

yanie,
1st: sorry dear!! tak bukak blog laa tak bace ur comment pasal nak dtg tu huawaaaaa!! :((

2nd: i suke komen blog laa and suke bg idea i yg tak berape nak best dan merepek je selalunya..hahahaha :)) u tulis ape pun if i tgk ade entry baru, TETAP i nak cakap jugak..whooops! ;P take care!

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ