Tuesday, June 8, 2010

Dulang Hantaran Berkaki untuk Disewa/ For rent

Dear Guys,

I ada two types of dulang for rental. I call it as Dulang Hantaran Berkaki.

If anyone of you interested in renting these dulangs, do email me at thisisyanie@yahoo.com.

Dulang macam ni dah tak payah letak2 kain ke apa kott... Hehehe. So can slash that from budget d...



Size S

Size M



Color : White
Size : S and M
Quantity : 9 units (S size) , 2 units (M size)
Measurement : Size S - 9.75" (length) x 9.75" (width)
Size M- 9.75" (width) x 12.8" (length)
Rental Fee : RM12 (S size) , RM 15 (M size) / per unit
Rental Duration : Maximum 3 weeks (preferably 2 weeks before event for pick up)
Delivery Charges : RM5 within Klang Valley/ Selangor only (RM10 will be imposed for delivery and pickup)

10 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

oih, comel okay!!

NahWaL said...

HAHA dulang ai

Yanie said...

Huda : Comel dan senang okay. Kalau i ada banyak masa. Memang DIY pakai dulang ini aja. Time constraint aaa....

Nahwal : Dulang you ke? Hehehe. Dulang ni sedang in lah sekarang. Tapi x ramai lagi yang nampak wat pakai dulang ni....

NahWaL said...

haha kan. tak ramai yang wat lagi hihi

Moose said...

ooh dulang ke..aku tengok macam meja daaa..haha. tapi ok la, lain dari yang lain

Yanie said...

Moose : Tuh la, kalau takda meja pakai ni je pun boleh. 2 in 1...lagi menjimatkan.

ZaNaQreatiFideA said...

comel2..saya pun ske!^_^

kay kamal said...

comelnye!

Yanie said...

Zana : Comel kan?

Kay ; Ye ye comel seperti kamu...Boleh? Hehe

Alana said...

Assalammualaikum,

Boleh bagi quots tak for 9 dulang berkaki ni?
Saya stay kat Penang, tapi to KL to pick up...it is not a prob.
Wedding Sep11.
my email add, nurulzulkefly@yahoo.com

Thank/Nurul

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ