Saturday, August 7, 2010

Wedding Huda (spread my Happiness)

Hi all, sorry lah lambat gile nak membuat liputan pasal wedding Huda (spread my happiness) ni... Hehe.. I macam takda idea sangat nak memblog...Stress sangat dengan wedding preps and a lott of things...

but dont worry about that... i will try to sort them out one by one. InshaAllah.

Here goes the photos captured on Huda's wed...



With huda's wedding cake ~ Sangat comel ... yang baju oren malu2 tu Hana, yang poyo buat peace tu i... hehe


So flattered k, pengantin buat pose macam tuh dengan i... flattered gila bila Huda cakap "okay ambil gambar rapat2 pulak" :) Hana tak tau pandang kamera sape... Adik dia kot... Haish...


Nih masa mula2 sampai, Thanks Hana and adik Hana, Syasya, sebab tunggu i...walaupun sesat bersama Encik Tunang.... Makan tak habis sebab kepoh sangat berborak dengan Hana.


Tunang i excited tgk keta ni... hehe... banyak juga gambar dia ambil...

Itu saje gambar2 yang i sempat ambil... Ada lagi gambar2 kat arch Hudalah, kat kereta antik tuh lah tapi tak berapa clear so i tak nak upload lah....

Huda bagi doorgift porcelain roses egg tuh yang ala2 english tu... comel sangat... Ibu i dah awal2 ambik i dengan tunang i nye buat display kat rumah sebab dia memang suka collect benda2 camtuh... :)

Yang terharunya masa gi wedding Huda ni, bila ambil gambar dengan dia, banyak kali dia cakap kat i dengan Hana, "Thanks korang sebab datang, Thanks korang sebab datang" Alalalaa... huda ni.... Terharu nye i....

Baju Huda sangat cantik, pelamin by RassDeco pun sangat cantik...... makanan pun sedap, tapi sebab excited jumpa Hana i makan tak habis... Selalu excited jumpa Hana, Sebab Hana ni dia seorang yang cool... i pulak clumsy gitu kan... So memang masuk.... Alhamdulillah... jumpa kawan2 camni dalam blog... Memang suka....

Yang tak bestnya tak dapat jumpa other bloggers, Aim (kesian Aim, dia dah msg i like two days before... Nak gi saing, tapi i lambat!! Sorry sangat Aim), Nahwal, Yaya, Lynda (ss Huda), Moose, and Cik Belle!!!!! Cik belle datang sangat lambat ya....Ala......

Oh mai god, tengok Huda teringat diri sendiri...Nak kahwin lagi less than 4 months..... stress...

Nasib ada Zaila, Hana, and Cik belle yang banyak membantu.... And tak lupa other bloggers yang banyak e-mail2 dengan i bagi idea itu ini... Share2 quotation..... Thanks a lottt you alll.....

Next entry i will update with all changes dalam my wed preps.... InshaAllah :)


p/s : Hana, dah upload belum gambar Huda? hehehe

2 comments:

thezaila said...

hi babe.. no big deal =)
yg mana i bleh tolong, insya allah, i tolong..
nnt kita set up date utk ke rass deco ek...

hana yoriee said...

belom!! syasya tak balik2..dia syok duk menginap kat hotel mana ntah kat ampang tuh..huhu..nnt dia balik baru boleh upload..hehe..huda mmg comey..seronok g wedding dia..

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ