Monday, March 21, 2011

Review - Our Hantaran





Firstly, this entry is just to share. No other hidden meaning :)

We bought our hantaran one by one, dapat gaji beli, dapat gaji beli. And it was like one year before the big day dah beli satu2... So tak terasa sangat duit tu lesap begitu saja. haha.

Alhamdulillah, last year nak kahwin rezeki murah, dapat bonus and i used the bonus and my side income money to buy some of the hantarans for hubby.Dah beli, simpan dalam one big container - letak thirsty hyppo, so all the dust or smells tak lekat dekat our hantarans!


Deco done by Raja Suefina of Raja Feena Touch/A luxurious Wedding you can Afford

From me to him

1) Workshirts and Tie
2) Watch 
3) Chocolates - Ferrero Rochee and Hersheys
4) Belt and Wallet from Tommy Hilfiger
5) DSLR lens and LCD TV from LG
6) Dates
7) Shoes
8) Sirih Junjung
9) Lab Series Skincare and Giorgio Armani perfume



From Him to me

1) Blackberry
2) Handbag and Wristlet, Heels 
3) Anna Sui Makeup Set, Anna Sui perfume,LOLA by Marc Jacob perfume set
4) Hantaran Cheque
5) Sirih Junjung
6) Strawberries and Chocolates from COCOA TREES (cokelat ni sedap gile2)
7) Watch

7 comments:

aTy _faRed~ said...

cantik n sangat sweet..!!!

Yanie said...

aTy _faRed~ : Thank you dear! Raja Suefina yang buat... :)

rose said...

wlpn simple tp tetap cantik! =)

Yanie said...

rose : thank you dear. Yes i prefer simple2 je... satu, x mampu juga nak buat yang banyak2 bunga tu. dua, kalau buat banyak2 bunga tuh lepas tuh dah tak tau nak buat apa

LisaLisut said...

u buat sendiri ek Yanie? bravo!! i teringin nk buat sendiri tapi i blur nk pilih bunga...kalau nk upah i dgr rm50-60 je sedulang i dh rsa nk pengsan.hmmm..

lega jugak brg dh semua beli.sbb beli 1bulan gaji 1 bulan gaji.hehe.better that way dr beli sekelepuk.

i nk tye pasal handbouqet kat u tp masih awl.so tgu bila masa sesuai i emel u k.hehe ;p

choclairissa @ intan said...

kaler hantaran u lebih kurang cam i punye..kite same taste ;)

http://choclairissa.blogspot.com/2011/03/hantaran-for-him-review.html

Yanie said...

LisaLisut : Hi Lisa! Tak dear... bukan i yang buat... memang takde masa kalau i nak buat... Deco done by Raja Suefina. Masa nie ada promotion.. onlY rm35 per dulang... refer my entry http://spreadingaroundthehappiness.blogspot.com/2010/06/hantaran-fresh-flowers-for-only-rm35.html memang untung sangat i masa tu. Haha

choclairissa @ intan : sama ke dear? hahaha... samalah taste kita nie... Heheh

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ