Tuesday, April 5, 2011

Rambut sama hitam hati lain2...Hati busuk lagi susah!

7 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

adakah entri tadi? emm.. kite tak dapatlah bace kalau macam tu. anyway, sabar ye sis.

anaztasias nora aira said...

yanie..banyak2 sabar.. manusia mmg ada je cara dia xpuas hati kt kita..suka tuding pada org, pahadal 4 jari lg ke arah dia ..go go yanie !!

LisaLisut said...

i tak faham sungguh lah dgn org mcm ni.apa masalah dia nk cari pasal.buat bisnes sndri sudah aaaaaa.hishhhhhhhh

Yanie said...

0sh!Nz d' sen0r!ta : ye entry tadi dear... saje kite password protected kan... tak nak sakitkan hati sapa2 just share2 supaya jadi pengajaran untuk semua bride to be... :)

anaztasias nora aira : Thanks nora... Banyak Nora bagi support kat Yanie... Kat BBF kat sini... Thanks so much.

LisaLisut : Hmmphhh... maybe dia ada masalah dan dia tak tau mana nak lepas so i lah jadi mangsanya!Haha

gadis jumaat said...

Ishk2... sian yanie... Cuma dapat bayangkan je prasaan tu. Anyway, barang ape yg sebenarnye dia kecohkan sangat tu? Susah btol orang camni, kalau camnilah gaya dia berniaga... Mmg tak lama aah.. T_T

Yanie said...

gadis jumaat : barang2 yang dipakai waktu bersanding hari tu. Ada yanie bgtau dalam group BBF. Bukan baju... just barang2 kecil...entah dia ingat yanie nak guna barang tu ke apa... dari dia bagi pinjam yanie bagi balik barang tu beserta duit sewa cukup nak beli satu lagi set barang tu... sebab tak suka lah dia tuduh yanie macam2... last2 kantoi sendiri salah... biar Allah je yang balas...

h e r n y z a r said...

yanie... out topik jap.. camne nk wat entry yg berpaswrd begini ? hehehe

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ