Wednesday, April 6, 2011

Sneak peak of Seri's Hantarans from The Craft Potion and handbouquet inspirations!

Hello peeps...

First of all nak say thank you so much for all the advices and consoling words yang korang bagi dekat i dalam the secret group and last entry... They meant the world for me...

Siap ada silent reader bagi email dekat i cakap 'sabar je lah Yanie, benda2 tak masuk akal ni tak payah fikir.. Maybe ada orang sampaikan kat dia yang you nak gunakan barang2 tu kot untuk gubah hantaran..haha... ataupun maybe dia ingat husband you nak pakai barang2 tu buat ambil gambar, jalan2 KL kot...jadi pahlawan Melaka.. haha.. sampai nak menuduh macam2... biarkan aja orang macam tu, Allah tu Maha adil'... Hehe...i gelak baca email nie. Yes, thanks dear... Thanks a lot to all... My husband pun cakap jangan dilayan orang takda iman dan tah apa2 macam tu... You have done your part, slight misunderstanding, ada pulak manusia yang tak puas hati, there you go... terpaksa lah you jadi mangsa.. 

Well now, im totally okay dah...biarlah Allah je yang menilai... Sekarang excited nak tau sapa menang giveaway ribbon boutonniere and fresh flowers tu... Serious i pening! Email2 yang korang bagi tu semua best2, ada yang kelakar pun ada... My husband baca pun siap gelak.... Tapi best! Thank you all.. tapi i terpaksa pilih the cream of the crop sebab syarat giveaway tu untuk 3 orang je... :( - Dua orang menang buttoniere and sorang menang handbouquet... tapi takpe every entry tu akan dapat something juga... haha...sebab i appreciate your effort untuk fikirkan the best short message untuk bagi kat i...

Okay now i just nak share sneak peek of seri's hantaran by The Craft Potion and some handbouquet ideas.... Enjoy photos all!





Teaser for Seri's Hantaran's Engagement, she took the RM28 pertray promo( Normal price RM35 perdulang) for artificial flowers... more photos to come






The handboquet that i will try to do soon... 

7 comments:

LisaLisut said...

cntiknye warna orennnn yg last tu.sgt roarrrrr. tunang i suka oren.hmmmm kalau hntrn bunga warna oren pn cm best jugak.hihih

Yanie said...

LisaLisut : haah orange santek! expecially if you bagi untuk lelaki.. sangat kena kot

yUmIe said...

thanks yanie for invite me..berkenan tgk bunga hantaran putih tu ditmbh cket dgn bunga kecil kaler lavendar..sejuk mte memandang..huhu

lovelyadibah said...

RM28 jer??whoa..murah nyer....:)suka2..nk msk dalam list r mcm nie:)

Yanie said...

yumie : Kan? Yang putih tu cantek sangat... suka... lepas tu ada diamond tegah2 kelopak dia...

lovelyadibah : ye saya... RM28 je... harga sebenar RM35... Terima kasih adibah...

veesakura said...

yanie: i terlepas GA u. huhu..nak tny, de amek tempahan handbouquet x? tapi artificial la since my majlis kt sg petani,kedah. if price die reasonable, nak tempah.hehehe..email i ek..dolphinvee_winter@yahoo.com

Yanie said...

veesakura : ala, terlepas ke GA tuh? Takde rezeki tu dear... By the way, i dah email kat u ye... price very reasonable..

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ