Wednesday, June 8, 2011

Follower saya yang ke 146???! Please email me... ada give for you

Hehehe tajuk bikin gempak saje kan?

Sapa tu follower blog ni yang ke 146? Boleh email yanie tak dekat thisisyanie@yahoo.com?

Yanie nak bagi hadiah beg mekap Anna Sui...

Bukan apa, yanie pun tak sangka la blog ni akan ada sebanyak ini followersnya... Sebab nya yanie tak reti nak link back to other blog ke or pergi blog orang lain and ask them to follow. Sebab i sangat jarang berblogwalking!

So please my follower yang ke 146 email yanie address yea!

TQ!!

ni give away lah jugak ni... :)

5 comments:

AiniQMY said...

nak jugak yanie... sob sob sob :(

tqahmisdar said...

ala..ruginye tak dpat..huhu

Nurul Farhanah~ said...

huu..sy pun tk tau saya yg ke berpa

cBonKsuNaniE said...

cemane nk tau follower ke brp??huhu

iedchan said...

wah2..beshnye..i folo u ni trus..hehe..mane tau dpt adiah..:P

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ