Thursday, July 28, 2011

Favourite hangout place with hubby!

I love Old Town White Coffee.. I selalu pergi makan kat sana. Sebab i suka makan mee telur tanpa kuah and roti dia yang ada kaya, butter and milk tu. Sedap!

Lebih-lebih lagi my husband and I just discovered that Old Town White Coffee is just nearby our house... Dekat Axis Atrium tu je... Nak naik LRT boley, naik basikal pun boleh.. Jalan kaki pun boleh kalau nak rasa patah kaki tu macam mana..hehe.. So weekends bila tak ada benda nak buat, we all selalu lepak2 situ minum2 and makan2...

Suka sebab tempat dia agak laid-back and best! See for yourself the photos below... Blur sebab tangkap pakai phone aja....

Husband membayar :) Saya memakan :)

Husband memandang kamera


Husband memilih nak makan apa..


Yours truly, madly deeply.. okay wth? hehe





The ambience. Super cosy this one i tell you.



Husband and wife :)


Mi telur tanpa kuah. Mesti korang nak nie kan lepas baca entry nie? Haha

Terliur!!

Ini pun sedap sangat you all :)

What is your favourite hangout place with your spouse? Do share...

p/s : Besides Old Town, i love Chillis, Love Sierra, and Coffee Bean. What's yours?

4 comments:

yUmIe said...

hehe husband yumie pn ske mkn roti bakar klu ktorg g old town ni..tp die suke roti bakar biasa tu dgn half boild egg..

Renee Meow said...

me n my meowsayang suke lepak mana2 asalkan ada byk choice+screen untuk tgk tv/bola.. haha.. but laltely yg slalu giler is..

subang - darussalam+goldchilli
dsara - uptown hawkers

:D

amElyn said...

before pregnant, hari2 makan oldtown!!!
sedap gila hor fun. tak penah jemu. pastu polo bun dia!!!
wahhhhh. terliur!!!

Yanie said...

yumie : betul toast dia memang sedap la.... Half boiled egg dia pun sedap... Healthier dari yang mamak punya sebab ada omega apa tah kan? Haha

Renee Meow : owhhoo...lebey kurang la kita dear!! haha

amElyn : Hor fun and polo bun tak pernah try lagi... Alamak harus cuba la!

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ