Thursday, August 18, 2011

Giveaway my blog sempena Raya!

Sempena Raya ni i nak bagi duit raya untuk readers blog i. Haha. Duit Raya celah mana tu? Gurau saje. Bukan duit raya tapi macam hadiah la. In one of my previous entries,  i pernah tanya "Siapa followers blog ni yang ke-146?" and minta my beloved follower tu drop email so that i can post the gift tapi, i tak dapat email. Tiba2, followers blog ni dah jadi 168 orang pula, makanya macam mana i nak trace balik follower yang ke-146 itu?

I pun tak tahu la whether it's me, or blogger ni function dia memang tak membenarkan kita tgk followers tu punya URL blog atau followers tu sendiri yang set to hide the URL. I memang buta blog. (Tu sebab bila blogwalking, mesti jealous tak pasal2 tengok bloggers lain headers diorang lawa2- HAHA) Atau ada siapa2 nak tolong buat header blog yang lawa2 untuk i? So tak perlulah i guna header blog yang sungguh vain di atas. *Oh my goddd la*

Okay, so straight to the point lah ye.

Reason being i nak buat giveaway ni actually i nak minta opinion you all semua (tak kira followers or silent reader pun boleh join), i nak tanya, is this blog berguna untuk you all? maksudnya, macam untuk brides to be, bila baca blog ni, ada tak perkara2 yang you all boleh belajar/information yang you all boleh dapat dari blog ni?Okay, just let me know that!

And one more thing, boleh let me know, apa lagi yang u all nak i blog about?Just anything, about my wedding ke, my life ke, how i meet my husband ke, my wedding preps ke... Just anything. With one condition, benda yang i tak pernah blog about la ye.. :)

Nak i reveal the gift ke? Nanti lah bagitau... Sebelum2 ni pun i ada buat giveaways tapi hadiah mesti rahsia. HAHA.

Contoh boleh baca entry entry berikut :

- Cadangan baju nikah giveaway
- Second giveaway, juga pasal kahwin2 dulu

Okay, to followers/readers yang ada blog- boleh comment kat bawah. Kalau silent reader can email to me. Okay?

The winner akan dipilih berdasarkan, the best topic untuk i blog about. Tapi jangan lah suruh i blog pasal "GDP growth in Malaysia" ke? atau pasal topik2 perbahasan politik ke, hukum2 agama ke, teknik berpantang ke * tak ada kena mengena yang ini. HAHA* Jangan yang berat2 lah... sebab i bukanlah knowledgable mana pun....

Thank you guys...

Updated notes : To be fair the comments will not be published, so that kalau ada dua tiga tajuk sama pun and i think tajuk tu menarik to blog about, i akn choose all to be the winners. :)

No comments:

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ