Sunday, August 7, 2011

My to do list for today!

Haha. Nampak sangat dah tak tau apa nak berbelog,last2 blog pasal to do list je la. Inipun sebab dah sihat sikit selepas 4 hari demam dgn x lalu makan and lemah2 badan.

Sebab kan banyak sgt things to do dalam kepala ni, so senang tulis kat sini je la. Kalau dah buat nanti,i slash2 je la. Senang,kan?

So,here goes my to do list for today :

1. UTF Statistical return (jgn tanya apa nie,ni kerja ofis ni. Bawak balik umah. Hari tu kan demam. Deadline nya hari isnin ni.huhu)
2. Update The Craft Potion facebook with promotion banner and a few past artworks.
3. Send invoice to a few TCP's customer yang dah bayar deposit.
4. Follow up dengan giveaway winners. Jot down their date and update in blog and FB
5. Pay Streamyx - husband
6. Today rasa mcm nk masak. Tapi i makan apa semua tasteless. So if by evening kalau dah rasa mcm ok,perhaps buying groceries la kot.
7. Pick up Oreo Truffles from Puan Butterfly.
8. Hantar baju pergi dobi. (baju kat rumah ni dah out of control,x larat dah nak pakai machine)
9. Iron baju for next week office wear.

Okay those are all that i can remember for now. Kalau dah berjaya buat i should give a pat on my back la.. sebab so far buat to do list tak pernah dapat buat semua pun. Haha
Published with Blogger-droid v1.7.3

3 comments:

fitria said...

hehe.. good luck kali ni puan yanie..

LisaLisut said...

yanie,sihat sudah? hehe.dpt tak emel i ?risau la tkt u ade reply tp i tak nampk sbb aritu pun email termasuk spam.hohoho..

Nabila Abnul Hisham said...

salam puan yanie..
nak minta tolong ajarkan saya macam ne nak update blog via android? saya pakai samsung galaxy tab.. terima kasih :-)

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ