Tuesday, September 27, 2011

Random :)

Just some low-quality Random Pictures from My G-tab. Edited using the Photo Wonder. I know, im such a boring person. Sigh~





Nasi ayam penyet and nasi empal sapi at Wong Solo, TERBAIK!


Us at Wong Solo. 

 Quaker Cookies and Cream Granola Bars!



 My business card pocket holder.


 Stationery Holder. Office Stuffs. Yawn~ Boring!


Currently working on these. Need to empty all the past years files and make space for current year's documents. yawn again~


Published with Blogger-droid v1.7.3

Sunday, September 25, 2011

BRIDESMAIDS MOVIE!

I just watched bridesmaids movie with my husband this morning. Well, i can say that the movie was hilarious.

It was a story about this lady named Annie whose bestfriend is getting married and offered her to be the maid of honor. Annie's bestfriend, who is the bride to be, Lillian, has another friend, a wealthy and pretty lady named Helen, whom she got to know for like 8 months and had spent a lot of time together. Helen is married to Lillian's husband to be's boss and Lillian has also offered Helen to be one of her bridesmaids.

This Helen tak banyak sangat female friends so she really appreciates Lillian and tries to please Lillian ni dengan macam2 cara lah.

So, these two ladies, Helen and Annie ni akan berperang la in order to win the bride's heart. Annie uses all the memories she had with Lillian because they had grown up together and Helen uses her wealth to buy Lillian's heart for things that had been Lillian long time dream, but Lillian couldnt afford.

Banyak la scene2 menarik and kelakar, and ada juga scene Helen backstab Annie masa Lillian's bridal shower. Aksi2 yang x senonoh pun ada. Tapi memang kelakar la.

It was a light movie to watch, tapi for me there are a lot of values about life, friendship and relationship that you can pick up along the way while watching.

After watching, i thanked god that my maid of honor and bridesmaids tak jadi mcm ni masa i kawin dulu. HAHA.

So brides to be, this is really a good movie for you to watch with your group of bridesmaids before the wedding!

I'm sure that you will laugh your ass off and you can cry too at times where these two life time best friends were fighting with each other.


Saturday, September 24, 2011

Done with this!

Im just done with this flower arrangement for my friend's doctor. She ordered this from me like one month plus back tapi tak sempat nak deliver to her doctor. Hoping that the doctor is at our side to be at the clinic when we arrive there to deliver this bouquet tomorrow.. i will update with her photo frame that i decorated as well later.

Time to sleep now! So sleepy! :)

Sarah, hope you will like this. Seriously, you better do. HAHA. kidding!





UPDATED  



Friday, September 23, 2011

Wedding Inspiration : Invitation!

Hi!

I was reading Fira's blog on her entry about how she was designing her own wedding invites (NO, it was not her wedding invites but her wishing tree cards, HEHE. Sorry dear! i was blogwalking to 5 blogs at one time, so everything must have mixed up and go all over the place)  and i must say i go "WOW! Rajinnya budak ini!" Hahaha.

So today, i nak share invitation inspiration (initially this post should be related to Fira's i-thought-wedding-card post as mentioned above, BUT after i announced it in BBF, Fira commented and told me i was wrong! HAHA ) I got this from Oh So Beautiful Paper and I think this is so unique! It's a Moden Diagram Letterpress Invitations!

If any of you brides to be yang akan buat kad kahwin macam ni, please invite me to your wedding and send me a copy of this and i promise you,  i will frame your card kahwin and hang it on my living room wall! HAHA







Cantik kan? I dont know la org lain but to me lain dari yang lain! i love it!Print pun pakai eco-paper. Good! So anyone? Anyone? Please invite me, k!

Thursday, September 22, 2011

Jangan mengeluh!

Kalau you all rasa, you all dah cukup susah, fikir2 kan lah ada lagi yang lebih susah di luar sana. Ekoran entry Ignorance is Bliss I, i rasa realiti kehidupan yang ditunjukkan dalam video di bawah dapat melengkapi apa yang i try to deliver to this blog readers through that entry.

Be grateful with what we have and try to help those who have less.

See this cute little boy. He use what he has to the utmost and tak regret dengan apa yang dia tak ada, kan? He is so inspiring!

Sedih kan tonton video ni :)

Reason why i am KOPAK after raya.

After Raya, people keep asking 'bila gaji nak masuk?' Haha. I pun sama je lah tu.Tuhla bila Raya, spend macam gaji 80juta. Semua benda ada tulis SALE kalau boleh memang nak beli lah.


Tengoklah gambar2 yang i jumpa masa browse gambar dalam my gtab. Now i know why, i am kopak after Raya, because of allll these! Haha.

But then, Raya kan setahun sekali je. Seronok apa dapat happykan org lain dengan rezeki yg kita dapat,kan? Bagi duit raya to our parents, the kids and beli baju raya yang cantik2 for our own satisfaction. So tak kisah la.

 But now i have to always remind myself not to splurge on any expensive food or stuffs sementara nak tunggu gaji bulan ini which will be in my account on the 29th! HAHA.



Ini kasut nephew I Danial and Alya's Dresses. Sementara takda anak sendiri belilah keperluan Raya for the nephew.


Ini baju yang I kecoh gila kat FB, 3 for ONLY RM100. Diorang lelong kat Tesco Ampang. I wore the white purple masa first Raya.


Ini sampul duit raya yang digunakan untuk bagi duit Raya lah.




Bukan nak tunjuk keropok lekor, tapi tu ha carpet hitam putih and langsir colour merah yang dibeli untuk Sambut Raya! Sigh~ Dah jadi makcik2 dah aku ni.




Published with Blogger-droid v1.7.3

Wednesday, September 21, 2011

Ignorant is bliss

Dah lama i nak blog about this tapi  asyik lah lupa saje.

In our daily life kan, mesti some of you and even myself pun ada terjumpa dengan orang2 yang selalu ada perasaan hasad dengki dan tak berpuas hati dengan apa yang orang lain ada atau apa yang kita ada, kan? Well, that is normal. To me, if kita berhadapan dengan orang macam ni, just set in your mind that reason why they are being so mean to you is because you are more successful than they are. 

Basically everyone has feelings, Actually, normal untuk kita cemburu kan kejayaan dan kelebihan seseorang tapi kita tak boleh biarkan perasaan cemburu tu sampai memakan diri kita sendiri. Biarlah cemburu dengan cara yang sihat. Usaha untuk buat atau jadi lebih baik dari orang yang kita rasa lebih dari kita tu. 

Kadang2 perasaan cemburu dan iri hati tuh adalah memudaratkan. Ada yang sanggup jadi evil semata2 nak menjatuhkan orang yang dia cemburukan itu. Lebih teruk lagi, sampai sanggup berbunuh-bunuhan. Cemburu ni pula bukan satu konsep je. Banyak konsep. 

Cemburukan kekasih lama, cemburukan majlis perkahwinan kawan atau saudara yang lebih hebat, cemburukan seseorang itu kerana rezeki dia lebih murah, cemburukan seseorang itu kerana dia disukai ramai, cemburukan seseorang itu kerana rupa paras dan etc.Macam2 sebab kan untuk kita cemburukan seseorang itu. Dari sebab yang sekecil2 zarah sampai ke sebab2 yang sebesar2nya.

Apa saja alasannya, biarlah berpada2. Cemburu yang sihat itu penting sebab bila kita berperasaan cemburu yang sihat ni, kita akan memotivasikan diri kita secara tak langsung untuk menjadi lebih baik, Tapi haruslah berpada2. 

Kenapa kita perlu cemburu dan sakit hati dengan kejayaan orang lain? Kenapa kita perlu marah bila seseorang tu berjaya dengan pertolongan kita, tapi tak reti langsung nak berterima kasih pada kita? Pernah kita tanya kenapa? Hakikatnya, jawapan yang pasti ialah kita tak buat sesuatu tu dengan ikhlas. Kalau kita ikhlas menolong orang lain, jangan sesekali harapkan balasan dari mereka. Kerana Allah lebih mengenali keikhlasan itu, dan setiap dari perbuatan yang baik itu pasti akan ada something good in return. Maybe bukan dari orang yang kita tolong tu, tapi dari orang lain kan? Wallahu alam. Hanya Allah saja yang Maha Mengetahui. Cuma tak perlulah harapkan balasan. Ikhlaskan hati sebaik mungkin. 

Jika kita cemburu pada orang lain, tahu tak sebenarnya kita memandang rendah dengan apa yang kita ada. Kita tak ikhlas dengan diri kita sendiri. Kita tak bersyukur dengan apa yang kita ada, Last2 nafsu iri hati dan cemburu tu mendorong kita untuk jadi lebih jahat. Ada saja yang tak kena dengan orang yang kita tak puas hati tu. Apa saja yang dia buat, semuanya kita anggap buruk, busuk dan jahat. 

I berkongsi perkara ini melalui pengalaman i sendiri. I dah kena benda2 macam ni di tempat kerja lama i. Memang ada seseorang yang sangat cemburukan I, kerana dia rasa tak ada orang boleh lebih dari dia.Jadi kerja dia hanya nak menyakitkan hati I dengan mulut dan hatinya yang super busuk itu. Being me, i bukan nak cakap i baik sangat, tapi i abaikan saja orang macam tu, kadang2 dia hipokrit dengan semua orang, dan semua orang pun hipokrit dengan dia balik. Depan memang baik, tapi belakang macam2 orang bagi gelaran pada dia. Kadang2 kesian, Sebab dia tak tahu. Ada yang panggil dia pontianak, malah ada yang panggil dia perempuan jalang. Kesian.  Apa yang i nampak, orang macam ni hidup dia tak akan tenang. Tuhan tak akan bagi dia lebih dari sesiapapun sebab hati dia yang busuk. 

Bila i buat tak tahu dengan orang macam ni kan, i rasa sangat tenang. Biarlah Allah saja yang balas apa saja yang pernah dia buat. Kita sebagai hamba tak layak untuk menghukum kan. 

Sesungguhnya balasan Allah itu pasti, kadang2 bukan segera tapi pasti ada. Sebab itu, bila kita dah sakitkan hati seseorang, cepat2 lah minta maaf. Buanglah semua ego tu, tak ada gunanya ego itu jika dibandingkan dengan balasan Allah. 

Jika ada di antara kalian yang membaca ni mengalami benda yang sama, maka ingatlah, abaikan dan doakan orang2 macam ni diberi hidayah. Feel sorry for them. :) And just ignore because ignorance is bliss!buat buat tak tahu je... Remember what you dont know, wont hurt you!


Sunday, September 18, 2011

Apa dibuat hujung minggu cuti Malaysia ini?

Cuti 3 hari. Memang sangat best! Dapat rehat puas2 di rumah. Time cuti 3 hari ni, ramai yang buat open house, kenduri kahwin and macam2 lagi. I dengan husband pun ada juga attend open house tapi x berkesempatan pergi mana2 kenduri kahwin.

Jalan2 pun tak ada sangat la. Keluar pun dekat2 rumah aja. Makan cake, minum coffee kat Beverich kat Axis Atrium. Hmmphh. Itu je la.

Lepas tu, busy juga dengan membuat kerja untuk The Craft Potion. Handbouquet Nikah, Handbouquet Reception, Boutonnieres, and Last Minute Hantaran. Phew! Tapi i enjoyed the jobs very2 much. Kalau lah dapat berhenti kerja and ada modal yang cukup, i memang berniat nak kembangkan bisnes ni. Bukan sebab nak bersaing dengan mana2 vendor di luar sana, tapi untuk kepuasan diri I sendiri.

Terus terang, bisnes The Craft Potion ni hanyalah untuk kepuasan diri I sendiri sebabnya bila I dapat berkarya melalui artwork2 The Craft Potion tu, i dapat divert all the stress masa bekerja di office dengan benda2 seni macam itu. Bila melihat artwork yang telah siap dan bila mendapat pujian dari para pelanggan, I rasa sangat gembira. Lebih gembira dari dapat pujian di tempat kerja i. Mungkin minat I lebih kepada bidang2 seperti ini, agaknya.

Tapi duduk rumah dan keluar sikit2 dalam masa 3 hari ni sebenarnya boring juga, so i ingat nak ajak hubby pergi tgk movie malam ni. Movie apa yang best dekat panggung sekarang? Wah, bahasa! Panggung gitu. Macam zaman2 dulu je. Hahah. Johnny English best juga, kan? Tengok trailer dia macam bodoh2 je. Well, hubby and me memang suka layan benda yang bodoh2 and sengal2. Bukan sebab nak ambil pusing sangat jalan cerita movie2 tu, tapi sebab nak release stress je.

Kalau ada masa dan budget lebih sedikit, i ingat nak ajak hubby bercuti kat mana2 lah. Macam kat Australia ke, Korea ke. Mesti best. Nak pergi sekarang kekangan ialah cuti and budget. We all banyak divert duit di rumah, husband beli rumah and i pula banyak beli2 barang dalam rumah. Walaupun hiasan2 kecil2 je,Tapi makan ratus-ratusan jugak tu bila dah kumpul banyak2. 

So kat bawah ni, gambar2 handbouquet yang i buat untuk 17 September brides. Gambar2 artwork lain i dah publish kat The Craft Potion facebook. Do LIKE the page k. :)




Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday


Boutonnieres with double buttons & beads from The Craft Potion for the 17th September bride :)
Published with Blogger-droid v1.7.3

Saturday, September 10, 2011

The flaws during my BIG day !

Hi Lovelies!

Still dalam mood raya? Same here. Baru raya kesepuluh kan? Mesti banyak pergi open house ni kan?Mesti makan pun x hengat ni... And banyak juga orang yang kahwin bulan Raya ni kan? Fuh! Habis diet! 

Walaupun dah nak masuk 9 bulan i kahwin kan, tapi setiap detik perkahwinan i masih segar dalam ingatan i, tau! Ewah ayattt! Tak kiralah, samada memori tu yang baik atau yang buruk.

I cukup berterima kasih dan sangat-sangat menghargai semua tetamu yang sudi datang ke majlis perkahwinan i. Bloggers pun ramai yang datang. I sendiri rasa cukup bertuah dan bersyukur sebab ramai yang memeriahkan majlis I walaupun i x expect ramai yang akan turn up for the ceremony. But i was totally wrong!

Lepas i kahwin, i dengar ramai orang puji tentang wedding I, makanan sedap, pelamin cantik, dress cantik and macam2 lagi. Tapi hakikatnya, i tahu banyak juga kelemahan majlis I yang sampai sekarang i wish i boleh turn back time untuk improve semua tu. So for this entry i nak share dengan semua readers or in other words nak reveal lackings dalam majlis i from my own observation and also what should i've done to improve/ make them better. WARNING : This entry will be lengthy, so kalau ada yang tak larat baca, letak air kat sebelah. HAHA. *Sila lempang I*

So, antara kelemahan2 pada majlis perkahwinan I :

1) Tiada signage untuk pergi ke venue atau hall majlis I. 

Memang ini adalah satu2 kelemahan yang I SANGAT RALAT! tak sempat nak buat walaupun dah plan awal2 nak buat dan pergi letak kat tempat2 yang sepatutnya. Tapi i was unlucky, i tiada tenaga kerja yang cukup untuk buat semua ini. I hanya ada seorang adik lelaki. Adik i pun dah sibuk dengan family dan a few things lagi. The only org yang available adalah kawan2 my husband. Tapi takkan nak susahkan diorang kan? Diorang dah susah2 datang dari Sarawak, ambil cuti bekerja, yang bekerja di offshore pun sanggup cuti semua, and kitorang pun dah minta tolong mereka ambil hantaran di Langat sebelum tu. Inikan pula nak susahkan mereka untuk gantung signage lagi. Huhu. Nak harapkan my step siblings?? Hmmph. i malas nak komen banyak2 pasal ni.

So there was no signage at all... RAMAI sangat kawan2 i yang lost! Diorang semua call my dad sebab i letak my dad's mobile number kat atas kad kahwin. Sampaikan lepas beliau merenjis pun ada yang call untuk direction!

I learned my lesson now. SIGNAGE tu buat awal2 pun takpe. Sebab benda tu penting sangattt, walaupun nampak macam perkara kecil je. HUHU.

Sorry sangat jika ada antara guest yang tersesat masa nak datang wedding I :(

2) Flow majlis yang tak teratur.

Kerana rehearsal yang tak lengkap, flow majlis I agak ackward. Semua nya jadi kelam kelibut bagi I.  Tapi guests tak notice sgt... Sepatutnya, ada dua pengantin kecil yang kena masuk dulu, then my brother and his wife, then baru the both of us and bridesmaids.... KOMPANG yang terlalu lama (memangla best sebab ada selawat, marhaban and nasyid tapi terlalu lama!!) sampai my nephew (pengantin kecik) dah jadi boring and last2 tinggal la Alya (anak angkat my mom) yang jadi solo flower girl untuk lead. Lepas tu sepatutnya semua (my brother and his wife, Alya and all bridesmaids) naik dan berdiri atas pentas untuk bacaan doa bersama2 dengan THE BRIDE AND GROOM, then baru turun tapi mereka dah berjalan ke tepi dulu sebab tak ada siapa bgtau mereka and my brother and his wife pun didnt turned up during the rehearsal. So they didnt know. And i couldnt blame them la kan? Memang la the guest nampak mcm biasa je kan, tapi I yang planned all the flow ni rasa mcm tak best la.... Tapi nak buat macam mana? Benda dah lepas kan?

Pengajaran nya : Mesti bawa semua yang terlibat dalam majlis kita untuk proper discussion and REHEARSAL. Bila ada last minute changes, let all of them know and make sure there's someone yang boleh alert mereka.

3) EMCEE yang tak well trained

Wedding Emcee i ada dua orang. I tak nak comment sangat pasal ni, sebab sepatutnya i dah rasa bersyukur mereka sanggup jadi wedding emcee i dengan tiada bayaran khas. (sebab my stepdad knows them) Tapi sebab this entry is meant to share, so i tak nak other bride to be untuk experience the same thing. My wedding emcee supposed ly dah get used to emcee-ing banyak event2 government tapi entah kenapa untuk my wedding, mereka macam LOST. Maybe that was the first time diorang mengacara untuk wedding and mungkin juga my expectation yang terlalu tinggi... Tapi sebenarnya i dont quite prefer the way they control the majlis tapi disebab kan my stepdad dah offer the both of them, i pun x nak cakap banyak dah. I dah cukup2 bersyukur. My mom cakap, emcee perempuan tu dia rasa inferiority complex bila my mom bagitau, i dah biasa jadi emcee untuk majlis2 besar kat University and a few kat my company.. But i think she did okay, cuma i terkilan because ada a few details yang i dah discuss dengan diorang elok2, but they were not properly mentioned by them, and ada yang jadi lainnn habis.. Again, what to do? Let bygones be bygones je la.

Moral of the story : HIRE one good emcee for your wedding, okay? Tak perlu bagus sangat but at least yang boleh pronounce benda dengan bagus and understand wedding ceremony well!

4) SPONSORED entertainment yang terlalu lama dan tak kena tema!

Ini yang paling i geram!!!! i felt cheated! i thought the music group tu akan nyanyi english songs. Sebab i dah discussed dengan my mom untuk biar diorang nyanyi english songs! but it turned out the other way round!! Diorang nyanyi lagu Melayu?? adoi... i kan dah cakap awal2, my wedding theme is English contemporary. And my mom pun dah cakap awal2 dengan diorang but then still nyanyi lagu2 Melayu klasik and we paid for them okay!!

Lagi satu there was this group of ladies (no picture of them) i tak tau kalau any of you yang datang my wedding notice pasal diorang ni, pakai seluar baju merah and topi ala2 straw hat tu and diorang one group menari to English song yang sangat lama... lama sangat2 masa pengantin tengah makan and guest tengah makan. I had to wait for them like 15 minutes ke 20 minutes macam tu before dapat potong kek... Tapi again, i tak boleh nak buat apa2 because performance ini kawan my mom punya group and diorang performed as a gift for me and my mom... Tapi itu lah sangat lama... :( Photographer pon x ambil langsung gambar diorang... Sangat kesian :(

Moral of the story/Tips to B2B : YOU have to know what's going on for your majlis... Tak kisah la benda tu sponsor ke tak sponsor ke, kena tanya, berapa lama mereka nak buat, etc etc. Kalau x jadi mcm i la, memang lama nak tunggu mereka habis menari. HUHU... Tapi biasalah bila benda sponsor kita tak boleh nak buat apa kan?

5) Wedding cake yang tak dibawa keluar!

For your info, i sebenarnya ada dua wedding cake malam tu.. huhu... Tapi yang dibawa keluar hanya satu je wedding cake.... Yang fondant (i tempah masa Pameran Pengantin kat Jalan Conlay) tak ada siapa perasan pun. Sedih betul. Last2 benda tu potong makan kat rumah je....

Kesimpulannya, memang susah kalau apa yang kita nak for our wedding tak kita brief betul2 dekat kaum keluarga/vendor atau tenaga kerja yang akan bekerja untuk majlis kita tu. Bayangkan lah kalau I yang dah briefly discuss dengan mereka pun jadi macam ni, apa lagi yang langsung tak discuss kan? Tapi ye lah, mana ada majlis yang perfect! Maybe bagi yang datang rasa perfect because tak tau apa yang berlaku di sebalik tabir kan?

Majlis perkahwinan artis pun ada je yang tak perfect.. Kadang2 kita rasa tak perfect sebab expectation kita terlalu tinggi (like me!) , kan??

Jadi, walau macam mana pun, i rasa sangat bersyukur sebab benda2 macam ni je yang terkurang di majlis i... Tak adalah lauk tak cukup ke, pelamin tak siap ke, orang tak datang ke, ATAU other musibah yang teruk menimpa... Jadi i bersyukur walaupun kurang tapi still bearable.. Betul tak?

So for you B2B, jadikan apa i tulis ni as pengajaran! AND plan betul2 supaya majlis you all nampak best di mata guests dan juga di mata you all sendiri! :)

 Kawan2 my hubby from Sarawak

 Pengantin kecil, my nephew Danial and Alya


 Muka boring sebab lama sangat duduk kat Meja Makan

Cake cutting ceremony

 My mom's family tapi x semua pun dapat ambil gambar...Yang muda2 tu semua my cousins

 My hubby's friends

 My hubby's family

 My nephew Danial and Alya

 Cake by D'Mawar Catering. Sedap gile!!!


My brother and his wife

Thursday, September 8, 2011

I totally fall in love with this bouquet!



Hello lovelies!

This is one of the new designs for artificial handbouquet from The Craft Potion. I totally fall in love with this bouquet tau. Tak tau lah kenapa. Perasan jugak aku ni, suka benda yang dibuat sendiri. HAHA.

Handbouquet ni i guna satu warna saje. All pink, tapi different2 tone. I suka sebab this bouquet nampak hype and ala2 spring camtu. I put a few accessories la like beads, ada manik2 besar kaler light pink in between the flowers (x nampak sgt la dalam gmbar ni,sebab amek pakai phone je), rattan ball in lime green colour (also in between the flowers), and ada a few buttons and beads kat holder dia.

Kalau you all nak tau, this bouquet adalah for one of The Craft Potion's giveaway winner, but this kind of artificial bouquet can be custom made at only RMxx.

Hehe, do enquire from me at thecraftpotion@yahoo.com ya!

Later i update a few artificial handbouquet yang TCP dah buat. In the midst of editing the photos. So stay tune to this page k!
Published with Blogger-droid v1.7.3

Friday, September 2, 2011

Selamat Hari Raya to all Readers!

Salam.....

I hope that it is still not too late to wish all of you, Selamat Hari Raya Aidilfitri and Maaf Zahir Dan Batin.

I want to take this opportunity to memohon maaf if ada kata2 yang terlanjur, perbuatan yang x menyenangkan, atau apa2 je kesalahan yang membuatkan any of this blog readers kecil hati or terguris, maafkanlah kekhilafan i ini. I hanyalah manusia biasa yang tak terlepas dari segala macam kekurangan dan kesalahan.

Sebab itu, sempena Hari Raya yang mulia ini, hari kebesaran dan kemenangan umat Islam, i have come out with a few new resolutions for myself. Tak payahlah cerita kat sini takut x jadi as wished. :)

So layan je la gambar i di pagi Raya. This year Raya kat KL je, my family house sebab i  xdpt bercuti panjang. InshaAllah dengan izin Allah, next year will be celebrating our Raya at hubby's hometown in Miri. Inilah nasib orang dapat jodoh jauh. Bila beraya kena lah bertolak ansur with each other. Thanks to hubby and family yang faham komitmen kerja I. :)



 Ibu, hubby, me and the gediks in the family, Alya.




 My first eidulfitr as a wife. 


 Our menu for first Raya. Very simple. Sebab tak ramai pun Raya di rumah ibu. My step siblings semua balik rumah in laws masing2.

That's hubby helping me mengvacuum carpet :)

Next entry i will blog about my Raya shopping (read = SALE and LELONG) and my new house interior .Well not so new la actually just added a few stuffs and dah kemas the study room... So now dah x stress tengok rumah lagi.. HAHA. Tapi nak lah juga tepek gambar kat sini (untuk menghargai usaha hubby dengan i mengemas rumah)... But later k... Stay tune!