Thursday, September 8, 2011

I totally fall in love with this bouquet!



Hello lovelies!

This is one of the new designs for artificial handbouquet from The Craft Potion. I totally fall in love with this bouquet tau. Tak tau lah kenapa. Perasan jugak aku ni, suka benda yang dibuat sendiri. HAHA.

Handbouquet ni i guna satu warna saje. All pink, tapi different2 tone. I suka sebab this bouquet nampak hype and ala2 spring camtu. I put a few accessories la like beads, ada manik2 besar kaler light pink in between the flowers (x nampak sgt la dalam gmbar ni,sebab amek pakai phone je), rattan ball in lime green colour (also in between the flowers), and ada a few buttons and beads kat holder dia.

Kalau you all nak tau, this bouquet adalah for one of The Craft Potion's giveaway winner, but this kind of artificial bouquet can be custom made at only RMxx.

Hehe, do enquire from me at thecraftpotion@yahoo.com ya!

Later i update a few artificial handbouquet yang TCP dah buat. In the midst of editing the photos. So stay tune to this page k!
Published with Blogger-droid v1.7.3

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

nie ekin punye ea?
hehehe
suke2

e k i n ♥ y u s r i said...

sis,ekin lom terima lglah

Yanie said...

ekin : hai ekin... dah dapat kan? hehehe... sorry la courier company kita tu lambat pick up rupanya.... nasib baik ekin dapat gak before balik kampung... HUHU

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ