Friday, September 2, 2011

Selamat Hari Raya to all Readers!

Salam.....

I hope that it is still not too late to wish all of you, Selamat Hari Raya Aidilfitri and Maaf Zahir Dan Batin.

I want to take this opportunity to memohon maaf if ada kata2 yang terlanjur, perbuatan yang x menyenangkan, atau apa2 je kesalahan yang membuatkan any of this blog readers kecil hati or terguris, maafkanlah kekhilafan i ini. I hanyalah manusia biasa yang tak terlepas dari segala macam kekurangan dan kesalahan.

Sebab itu, sempena Hari Raya yang mulia ini, hari kebesaran dan kemenangan umat Islam, i have come out with a few new resolutions for myself. Tak payahlah cerita kat sini takut x jadi as wished. :)

So layan je la gambar i di pagi Raya. This year Raya kat KL je, my family house sebab i  xdpt bercuti panjang. InshaAllah dengan izin Allah, next year will be celebrating our Raya at hubby's hometown in Miri. Inilah nasib orang dapat jodoh jauh. Bila beraya kena lah bertolak ansur with each other. Thanks to hubby and family yang faham komitmen kerja I. :)



 Ibu, hubby, me and the gediks in the family, Alya.




 My first eidulfitr as a wife. 


 Our menu for first Raya. Very simple. Sebab tak ramai pun Raya di rumah ibu. My step siblings semua balik rumah in laws masing2.

That's hubby helping me mengvacuum carpet :)

Next entry i will blog about my Raya shopping (read = SALE and LELONG) and my new house interior .Well not so new la actually just added a few stuffs and dah kemas the study room... So now dah x stress tengok rumah lagi.. HAHA. Tapi nak lah juga tepek gambar kat sini (untuk menghargai usaha hubby dengan i mengemas rumah)... But later k... Stay tune!

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

selamat hari raya yani =)

Yanie said...

Khumaera : Selamat Hari Raya to you too dear!

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ