Wednesday, November 9, 2011

Menghantar link lucah?

Hi guys,

sangat sedih ya. FB I telah diattack oleh virus bodoh. Dulu kejadian yang sama telah berlaku pada FB lama, sehingga I terpaksa deactivate FB tersebut dan mewujudkan FB baru. Kali ini FB yang baru ni pun telah dijangkiti!! Stress.

Yang paling sedih bila kawan2 yg tak bernasib baik dapat porn link melalui private msg atau chatbox yang dihantar oleh I sendiri.Padahal bukan i pun. Auto send dari virus tersebut. Some of my friends ingat benda tu genuine dari i dan bukak link tu and mereka juga telah dijangkiti. Mcm berantai tau benda ni.

Malu nyaaa. Bukan apa, dalam FB i tu ada kawan2 yang rapat, kawan2 yg baru nak kenal, bloggers, my lecturers, colleagues, and customer i. Bayangkan apa pandangan diorang bila dapat benda mcm tu dari i kan?

Ada yang cakap FB i kena hack. Entahla. Huhu

Ada tak any of you yang tau mcm mana nak rectify benda ni? I tak tau nak buat mcm mana. Im thinking to delete off my FB tu and create a new one.

Kalau ada sesiapa boleh tolong, please help me ya.Kalau boleh x nak delete FB tu :(

Published with Blogger-droid v1.7.3

3 comments:

K.I.N.A said...

huhu..kina rasa fb kot bermasalah..kina selalu gak dpt chat ckp jom tgk video..bla bla bla..tp xtau la cara penyeselesaiannye, mungkin jgn klik kat link tu..

Khalisa Ridzuan said...

ohh no wonderrrr.i receive porn link jugak kt wall.spam.virus?or whatever they call it.i xclick.tkt jd apa2.i tatau la cmne nk buat.hmm.

Reen Tart Nenas said...

herm, buat taktau je yanie. hehehe nanti lama2 die ilang sendiri. so rajin2 la delete je kat page u tu nanti :)

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ