Friday, January 6, 2012

Hello!

Dear readers,

I had  changed my blog URL from spreadingaroundthehappiness.blogspot to marriedpoppy.blogspot. Saja je tukar URL blog sempena new year ni. Tak ada specific reason pun, and my new URL tu pun tak ada apa2 makna. Atau maybe boleh dikatakan i chose the URL because i love poppy collection by Coach (cuma tak banyak duit nak beli, HAHA) and i am already married. So jadilah MARRIED POPPY. Ewah.

Actually, blog ni pun dah tak tahu sangat nak tulis apa. Nak share pasal kahwin, dah over a year dah kahwin. Nak citer pasal pregnancy, belum ada rezeki lagi. Nak berkeluh kesah pasal kehidupan.... pun tak best, sebab benda ni sensitif sikit. I know a lot of people related to me yang baca blog ni, so macam tak best pula kalau i nak lepas geram ke atau nak cerita benda2 yang emosi kat sini. Tapi, sekali sekala tu i akan cerita jugakla... Hehe. Just to share, kan? Minta pendapat my dear readers, mana yang i terlanjur tolong tegur, mana yang i tak tahu, tolong bagitahu....

Well, i hope that it is still not too late untuk wish korang semua ''Happy New Year".I still remember satu tweet yang pernah i baca pasal 2012 . Bunyinya "My first tweet on the first day of 2012 will be "Anybody alive?" HAHA. Lebih kurang mcm tu la bunyinya, i pun dah ingat2 lupa. Yelah, after the rumours yang cakap the world will end in 2012 tu, i rasa ramai juga kan yang rasa takut gila nak 2012. Tapi, end of the world tu hanya Allah saja yang tahu kan? Tak ada siapa pun yang boleh pandai2 cakap, bila akan tibanya hari kiamat. Itu rahsia Allah and will always be HIS secret. Wallahu'alam.

For me, 2012 ni i hope akan menjadi the beginning year for everything yang baik2 saja. 2011 dah berlalu dengan macam2 kenangan suka dan duka, kalau nak cakap jujur2, 2011 was not a wonderful year for me. Jadi sebab itu I harap tahun 2012 ni akan membawa lebih sinar bahagia. Ewah. InshaAllah. Amin.

Okaylah, ni saja2 nak warm up untuk tulis blog balik. Nanti dah betul2 panas enjin, i akan share macam2 cerita yang best2 untuk korang semua  (wahh, best ke cerita i?) HAHA. Takpe, dalam life ni kadang2 kita memang kena bajet best sikit supaya kita tak sedih sangat tengok orang yang life dia memang betul2 best. Betol tak? So nak sedapkan hati kita bajet2 je la. Huhu.

Happy new year and see you next time k.

4 comments:

Nina Isofea said...

Happy new year! Folo u!

nurul harnani said...

ringkas cket da link u.. happy new year to u too :)

salam ukhuwah from ex-b2b kl/selangor

sarahhernyzar said...

sara dh lama follow. hehe. :) dh linked juga kat my bloglist :p

anaztasias nora aira said...

yeay dah link :)

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ