Wednesday, March 21, 2012

My first DIY felt handbouquet!



This is my first felt diy handbouquet.... belum siap sepenuhnya... tu pun pakai2 letak je tu.... wahhh! suka sangat the outcome setelah berhempas pulas jahit benda ni... memang nice.... ada customer request sebab DIY queen Intan Norazam  dah tutup order.... Mula2 tu i memang tak tau nak ambil ke tak sebab i x pernah buat kan... Yang i tahu buat yang handbouquet boutonnieres tu je.... Tapi i jenis sukakan challenges dalam DIY2 ni, so i accepted the order with cheap price je...

Bila dah siap ni... mcm wahhh!! nice jugak... menyesal gak masa nak kahwin dulu tak start buat business ni lagi.... Bukan tak tau buat tapi kekangan masa lah sangat waktu kerja Celcom dulu... Bayangkan lah kalau kerja banyak, weekends pun kena datang kerja so mcm mana i nak involve dengan business ni kan?

so i nak sambung jahit and decorate handbouquet ni cantik2, and i akan update yang baru nanti kat sini ye....

Till then!

2 comments:

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ