Tuesday, May 8, 2012

Alhamdulillah, peluang terbuka.

Lately, rasa macam kerap pula tulis blog. I dah deactivated account twitter sebab rasa rimas dengan spam tweets and messages. I tak tahu cara nak remove those stuffs tu yang deactivate terus. Kita tulis2 dekat blog je la lepas ni... Walaupun rasanya dah tak ramai tahu my new URL ni, tapi xpelah, nak tulis syok2 sendiri je.

Hari ni pagi2, Alhamdulillah dapat panggilan untuk satu peluang. Ha, peluang apa tu? Tu yang nak buat suspens sikit. haha. Nanti kalau dah okay semuanya baru i bagitahu ye. Tapi rasa syukur sangat kalau peluang ni betul2 di berikan dekat i. Memang2 sangat2 rezeki dari Allah la...... Allah tu Maha Mendengar suara2 hamba2 nya yang lemah ini. Kalau difikir2kan balik, i ni bukan hambanya yang baik langsung. Tapi Allah tetap dengar. So, betullah kata orang, "just PRAY, because Allah always listen"




2 comments:

LisaLisut said...

Haaaa u dh delete twitter? Tatau pn sbb i pn jrg ke sana.huhu. dh baca post b4 ni psl mknn tp if bc thru hp mmg susah nk drop komen skrin kecik nk log in bagai.ni br smpt. Haa peluang ape tu kihkih. Whatever it is kita tggu apakah news itu dr u heheh

Iryani Azlan said...

LisaLisut : haah lisa, i dah delete twitter... i ingat nak rajin update kat blog aje la... itupun kalau rajin. Haha... Peluang interview aja lisa, tapi company best la... :)

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ