Sunday, May 20, 2012

Current Wishlists

1) Iphone. I know....lame sangat kan? Org lain dah lama pakai Iphone... I je yang tak ada lagi. Nak satu pleaseeeee.....

2) Colourful silicone cooking utensils.... Or maybe wooden cooking utensils.... Nak beli yang bagus punya memang pricey sikit la.....

3) New clothes.... i'd gained weight... few inches big already... So in dire need of new clothesss....

4) New handbag  and shoes for work. I am such a shoes and handbag hoarder... Padahal kat rumah tu dah banyak dah masihhh lagi nak mengumpul....

5) I nak Ford Fiesta please. Haha... Ada ke orang nak bagi kalau minta macam ni? Husband i so far mampu bagi basikal ada bakul kat depan je la. Kalau nak pakai kereta best2 macam ni kenalah kerja dengan gaji yang best2 gak.

6) Grill pan from Tefal please. Dah survey kat Carrefour and Tesco hari tu... RM119... huhu... next month perhaps? So far kitorang pakai electric grill aja.... but i find it a bit difficult nak buka pasang semua...So kalau pakai grill tu senang, letak aja atas stove... Ke ada sapa2 nak hadiahkan? Birthday i bulan 10 ni. haha.

Bestnya kalau boleh dapat benda2 kat atas ni esok. wahhh, esokkk gituuu...

3 comments:

Khairiyah aka Kerry said...

yanie, try tny izyan helmi kat group,kery beli tefal kat die..tp die ship gune kargo la.lambat sket sampai.kery order last nov, march sampai.

Iryani Azlan said...

Kerry : sape izyan helmi? Dah lama x involve dlm group, segan pula nak tanya sebab x kenal. Huhu

LisaLisut said...

i sokong u beli fiesta. beli lah if ada duit hehe. sporty n nice for woman.i hanya mampu telan air liur je dan pakai saga.huahuahua

aritu kt mana tah i tgk tefal cooking utensil ada sale. OU rasanya.

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ