Thursday, September 27, 2012

Yellow Canary Theme!

Last Saturday, ada hantarans, candy buffet and centrepieces job for this customer. Nama dia Maya. Memang i had fun lah setting up semua2 ni kat tempat customer despite bermacam2 sweats and tears yang dilalui minggu lepas. Dengan kawasan Pandan Indah ada water disruption. Stress gile! Tapi nasib baik sampai2 rumah customer, i dapat buat kerja dengan relax. Customer and family pun sangat2 ramah especially her brothers. Buat lawak tak habis2. She's the only girl in the family and mmg sangat kecoh. Haha. Best juga eh rupanya bila jadi satu2nya anak perempuan and adik beradik lain semua lelaki.

Mula2 masa Maya ni email I nak buat hantaran pakai color lemon yellow, macam...... hmmmph, colour yang jarang la... Selalu orang nak pastel colors, pink, purple, peach or merah putih. So i macam sangat excited nak buat sebab colour yang lain dari lain....

Let the pictures do the talking la ye. Sebab nak tulis apa pun tak tahu. :) Overall, memang puas hati bila balik rumah, sebab Alhamdulillah, everything went well, and yang penting customer sangat puas hati. Itu je yang penting. Lagi satu, customer ni cantik orangnya. Suka tengok.... 




And ni pula handbouquet from my regular customer, Anida, Dulu mula2 dia hired i for hantarans untuk her cousin, lepas tu buat 3 handbouquets for her friends pula. Alhamdulillah rezeki. Thanks to customer and thanks to Allah.

No comments:

Post a Comment

Hi, do shower me with positive words and great vibes. TQ